Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zo werd 'Zon' gemaakt

Bekijk de achter-de-schermen-video!

Op een zonnige dag in juni was het een dolle boel in wijngaard 'Aan de Breede Beek'. Een fotograaf, redacteuren én gasten uit de zomerspecial Zon kwamen bij elkaar voor een heuse fotoshoot mét bbq! Bekijk hierboven de smakelijke sfeerimpressie.

Vraag Zon gratis aan!

Zon is een eenmalige special van Visie, met daarin interviews, portretten, puzzels en heerlijke recepten. Geen Visie-abonnee? Vraag 'em dan hieronder gratis aan.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons