Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Politiechef playbackt 'I can only imagine'

Hit van MercyMe massaal bekeken op Facebook

in Nieuws

Een politiechef uit de Amerikaanse staat Alabama heeft een video op Facebook geplaatst waarin hij het bekende christelijke liedje 'I can only imagine' playbackt. De video is inmiddels ruim 10 miljoen keer bekeken.

De politiechef Jason Hepler maakte de video omdat hij samen met zijn collega's een wedstrijd deed in het playbacken van nummers. De wedstrijd is georganiseerd door K9cops, een organisatie voor politiehonden. Het is onderdeel van een inzamelingsactie, want de organisatie heeft geld nodig voor het trainen van de honden.

'I can only imagine' heeft een bijzondere betekenis voor Jason, schrijft website christianheadlines.com. "Het is een liedje dat er voor mij is geweest in mijn donkerste uren. Ik zat in een dieptepunt, dat was veroorzaakt door het nemen van de verkeerde beslissingen, of doordat ik me drukmaakte over de dingen die ik mijn werk tegenkwam. Als ik een oppepper nodig had, luisterde ik naar dit liedje." 

Positief

De reacties op de video zijn erg positief. Zo reageert GaryErin Stevens: "Prijs God! Geen woorden voor! Een geweldige prestatie en bedankt voor het brengen van dit lied, dat een licht is in een seculiere wereld!"

Bekijk hieronder het playbacktalent van de politiechef:

Beeld: YouTube

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Nederlandse band Trinity op Wereldjongerendagen

Nederlandse band Trinity op Wereldjongerendagen

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling

26 juli 2018
Michael W. Smith geeft concert in Nederland

Michael W. Smith geeft concert in Nederland

Wegens succes extra concert aangekondigd

Joëlle Post

19 juli 2018
Christelijke muziek tijdens je vakantie

Deze christelijke muziek maakt je vakantie onvergetelijk

Strand, bos, stad of bergen: voor elke bestemming een liedje

Pieter-Jan Rodenburg

11 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’