Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Maak jij je ook druk over wat anderen van je vinden?

De '90 seconden' met dominee Baardmans

in Geloven

De gedachte wat anderen van je vinden of wat ze over je zeggen, kan je heel onzeker maken. Voor je het weet pas je je aan door de veilige weg te kiezen of door toch maar je mond te houden. Volgens dominee Baardmans kan dat anders. In '90 seconden' geeft hij een goede tip.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons