Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Concerten Kinga Bán voorlopig uitgesteld

Gezondheid gaat verder achteruit

Donderdag 5 en zaterdag 7 juli kon Kinga Bán haar ‘Wat fluistert vandaag’ concerten niet geven. Bij een ziekenhuiscontrole bleek dat er hoog in de nekwervels uitzaaiingen zijn ontstaan.

Deze uitzaaiingen vormen een direct gevaar voor de zenuwen die langs de wervels lopen. Maandag is Kinga geopereerd aan haar nek. De operatie is naar wens verlopen. De komende dagen zullen in het teken staan van revalideren en bijkomen van de zware operatie.

Kinga wil de laatste concerten van 'Wat fluistert vandaag?' graag op een ander moment door laten gaan. Daarom zijn de concerten voorlopig uitgesteld tot na de zomer. Mensen die een kaartje voor de concerten hebben gekocht, worden hierover geïnformeerd. 

Gezondheid Kinga

Het is inmiddels bijna zes jaar geleden dat bij Kinga borstkanker is geconstateerd. Die borstkanker uitgezaaid naar haar botten en organen. Na een relatief rustige periode van vier jaar is de kanker de laatste twee jaar actiever. Dat betekent meer en andere behandelingen en regelmatige controles.

Het management wil namens Kinga iedereen bedanken voor al het meeleven, alle gebeden en alle berichten.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Waarom 'Ik zal er zijn' zo betekenisvol is voor dit gezin

Waarom 'Ik zal er zijn' zo betekenisvol is voor dit gezin

'Lieve Jezus is erbij'

7 september 2018
Nieuwe zangeres voor Sela

Nieuwe zangeres voor Sela

Mirjam Kerkhof vervangt Kinga Bán

Miriam Duijf

25 juni 2018
Kinga Bán zingt voor haar kinderen

Kinga Bán zingt 'Zo zal ik bij je zijn'

'Mooi dat mijn kinderen dit zullen ervaren als ik er niet meer ben'

Miriam Duijf

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan