Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Ben jij ook zo toe aan vakantie?

90 seconden met Dominee Baardmans

Het is vakantietijd. Steeds meer collega's die er lekker tussen uit gaan, nog die laatste paar dagen op school... Zie jij ook zo uit naar je vakantie? Even er lekker tussenuit, iets anders dan je dagelijkse dingen. De vakantie is vaak ook een tijd van reflectie. Deze week heeft Dominee Baardmans daarom in 90 seconden een mooie tekst over na te denken tijdens je vakantie!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons