Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Doe mee met het Visie-pop-uporkest

Alle instrumenten zijn welkom

in Nieuws

Bespeelt u een (blaas)instrument dat past in een harmonie, fanfare of brassband? Meld u dan aan voor het unieke Visie-pop-uporkest! Op donderdagavond 5 juli is iedereen welkom in het EO-gebouw in Hilversum. 

Van 19.30 uur tot 21.30 uur is onze EO- kapel het domein van het Visie- pop-up-orkest! Onder begeleiding van een dirigent studeren we twee prachtige muziekstukken in en sluiten we af met een klein concert. Alle instrumenten en niveaus (vanaf diploma A) zijn welkom op deze gezellige, muzikale avond. Enthousiast geworden? Stuur dan een mail met uw naam, leeftijd en instrument naar [email protected]. Uit alle aanmeldingen stellen we een mooi orkest samen. Twijfelt u of uw instrument in het orkest past? Stuur ook dan gerust een mailtje.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons