Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Christelijke campings in Europa

'Je geloof laat je niet thuis op vakantie'

Deel:

Veel mensen vinden het prettig om te kamperen op een christelijke camping. Op zondag zijn er vaak kerkdiensten en er worden speciale activiteiten georganiseerd voor jongeren en kinderen. Hieronder presenteren een aantal christelijke campings zich. Heb jij aanvullingen op deze lijst? Mail dan naar visieonline@eo.nl.

Vakantiepark De Betteld, Zelhem

Betteld

Christelijke camping de Betteld is het grootste christelijke vakantiepark van Nederland. De Betteld staat midden in de prachtige groene Achterhoek.
Ontspan op ons heerlijke park en kom tot rust.  Op de Betteld ontmoet u christenen uit allerlei denominaties. Hier heerst een vredige, bijzondere sfeer waardoor u zich snel op uw gemak voelt. Kom deze zomer naar deze heerlijke plek, en ervaar hier Gods aanwezigheid.

Camping De Betteld, Cadzand-Bad

De Betteld Cadzand-Bad is een voormalige boerencamping met 81 plekken, op een unieke locatie in Zeeuws-Vlaanderen: op loopafstand van het strand en vlakbij België. Tijdens de Kidsclub leren de kinderen op een leuke, gezellige en ontspannen manier verhalen uit de Bijbel. En er is natuurlijk nog veel meer! Zoals knutselen, sport-en-spel-activiteiten en een dropping! Voor de tieners en volwassenen nodigen we elke week een spreker uit die een Bijbelstudie verzorgt.

Camping Bergzicht, Giethmen

Voor een vakantie in de natuur bent u op Camping en Chaletpark Bergzicht, nabij Ommen, helemaal op de goede plek. Gelegen in het fraaie Vecht- en Reggedal en midden in een groot wandel- en fietsnetwerk, wordt u op uw ruime kampeerplaats of in uw goed verzorgde chalet of stacaravan omgeven door groen, rust en natuur. Met faciliteiten als een ruim, verwarmd zwembad, een grote speeltuin en een animatieteam in de vakantieperiodes, wordt uw vakantie er een om nooit te vergeten. Verder respecteren we de zondagsrust. Daarom zijn de faciliteiten op zondag gesloten. 

Camping De Sikkenberg, Onstwedde

Camping De Sikkenberg ligt in de provincie Groningen op de grens met de Drentse Hondsrug, in de prachtige streek Westerwolde. Behalve van schilderachtige natuur kunnen bezoekers genieten van gezellige dorpen als Ter Apel met zijn prachtige klooster, de vestingstad Bourtange en leuke winkelsteden.

Het Beloofde Land, Voorthuizen

Vakantie vieren en gastvrijheid beleven in een christelijke sfeer, omgeven door de prachtige natuur van de Veluwe. Beleef van alles op Het Beloofde Land: spelen, zwemmen, bijbelstudie, zingen, theater, dieren voeren, volleyballen, levend stratego, 4x4 voetbal, dropping, schatzoeken, tafeltennis, kerkdiensten, paardrijden en nog veel meer. 

Camping de Kleine Belties, Hardenberg

20170726-kleine-belties-hr-122

Midden in het mooie Overijsselse Vechtdal ligt Vakantiepark de Kleine Belties, dicht bij het centrum van Hardenberg. De Kleine Belties is dé plek om het hele jaar door te genieten en te ontspannen. Voor elk type vakantieganger is er wat wils: u kunt verblijven in een luxe chalet, stacaravan, bungalow, groepshuis of op een kampeerplek.

De Kleine Belties is een dorp op zich: u vindt er onder andere een recreatiesuper, een buiten- en binnenzwembad en een zwemvijver. In en om de Plaza zijn diverse horecagelegenheden gevestigd, zoals een restaurant, een snackbar, een bruin café en een terras. De kinderen kunnen er overdekt spelen.

Camping De Klimberg, Hardenberg

Op christelijke familiecamping De Klimberg zal iedereen van harte welkom worden geheten! Dit is een camping waar van alles te beleven is voor het hele gezin. Er is ruimte genoeg om te kamperen. Daarnaast zijn er luxe chalets te huur.

Camping De Oldemeyer, Rheeze

Camping de Oldemeyer is een mooie en gezellige familiecamping in Rheeze, met een christelijke identiteit. De camping is gelegen aan staatsbos de Oldemeyer en een natuurzwemvijver. Daardoor biedt deze plek een prachtige omgeving om je te vermaken, te wandelen of te fietsen. Op de camping kun je meedoen met knutselen, zeskamp, vossenjacht, bingo of een themafeest.

De Heigraaf, Woudenberg

Geniet van een heerlijk luxe vakantie met een knipoog naar de nostalgie van vroeger. Deze familiecamping is prachtig gelegen in Woudenberg, op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse Vallei.

Vakantiepark Walsdorf, Walsdorf (Luxemburg)

Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf is voor iedereen toegankelijk. In het hoogseizoen is er een veelomvattend recreatieprogramma met ruim aandacht voor sport en spel, maar ook bezinning op thema’s vanuit een Bijbelse context. Het recreatieteam organiseert daarnaast nog tal van andere activiteiten. Iedereen is daarbij welkom.

Vakantiepark en camping La Draille (Frankrijk)

La Draille is gelegen in de Franse Dordogne, een van de mooiste streken van Frankrijk. Eindeloos veel mooie, historische dorpjes met gezellige pleintjes, terrassen en kerken. Op het Beter-uit-vakantiepark La Draille is van alles te doen: van recreatieactiviteiten voor kinderen tot een frisse duik in het zwembad. Het weer in de Dordogne is subtropisch en dus altijd lekker warm. Een ideale plek om tot rust te komen en van het zonnetje te genieten.

Camping Le Pas Opton, Le Fenouiller (Frankrijk)

Le Pas Opton van Spring Harvest Holidays is een internationaal christelijk 4-sterren vakantiepark gelegen aan de westkust van Frankrijk, in de Vendée. Veel activiteiten: Bijbelstudie, worship en een uitgebreid kinder- en jeugdprogramma. Zwembad, multisports, viswater en speelplaats. Betaalbare luxe stacaravans, villa’s, tenten en campingplekken. Een warme, open sfeer, het ongedwongen programma en de allerbeste sprekers en aanbiddingsleiders garanderen een ontspannen en plezierige vakantie voor jong en oud.

Camping Le centre chrétien, Gagnieres (Frankrijk)

Le Centre Chrétien is een christelijk centrum in Gagnières, in het zuiden van Frankrijk, iets boven Montpellier. Het centrum, met camping, wil een plaats zijn van ontmoeting, evangelisatie en genezing. Het centrum maakt geen deel uit van een christelijke denominatie, maar is aangesloten bij de protestantse federatie van Frankrijk. Website alleen in het Frans.

Camping en vakantiepark Vell Empordà, Costa Brava (Spanje)

Beter Uit camping en vakantiepark Vell Empordà aan de Costa Brava is een Spaanse camping, gelegen bij een prachtig berggebied en op korte afstand van de zee. Beter Uit heeft op Vell Empordà een eigen terrein met staanplaatsen, bungalows en compleet ingerichte bungalowtenten.
De gasten van Beter Uit kunnen gebruikmaken van alle voorzieningen van de camping, zoals de horeca en het zwembad. Daarnaast zorgt het recreatieve programma van Beter Uit voor de nodige ontspanning.

Camping de Regenboog, Sluknov (Tsjechië)

Camping de Regenboog is gelegen in het mooie Tsjechië. De kampeerplaatsen zijn allemaal heel ruim opgezet zodat iedereen de rust en ruimte heeft om te genieten van de vakantie. In de zomer is er een recreatieprogramma voor jong en oud, van kinderverhalen tot gezellige kampvuuravonden, voetbaltoernooien, bbq's, bijbelstudies en samenkomsten op zondag. Ook ligt er een recreatiemeer tegen de camping aan, waar je kunt zwemmen en varen. Verder is er gratis wifi over de hele camping, een speeltuin, tafeltennistafel, beachvolleybalveld, voetbalveld, kampvuurplek en een schapenweide waar elke ochtend de kinderen de schapen mogen voeren.

Camping Letni Den, Stare Hobzi (Tsjechië)

Camping Letni Den is gelegen in het zonnige zuiden van Tsjechië in het Moravische Hoogland. Dit prachtige gebied kent een landklimaat met warme zomers. Op deze christelijke gezinscamping is voor iedereen genoeg te doen. De mooie ligging, de vele faciliteiten en alle mogelijke activiteiten maken deze plek tot een mooie vakantiebestemming.

Oasecamp Storastrand (Zweden)

Oasecamp Storastrand is een christelijke gezinscamping, onder het Zweedse havenplaatsje Åmål aan de westkust van het grote Vänern-meer. De camping ligt midden in de Zweedse bossen en is omringd door een van de vele Zweedse meertjes. Ook een eiland hoort bij het grondgebied van Storastrand. Storastrand spreek je uit als Stoerestrand. Stoer betekent in Zweden groot. Storastrand is dus letterlijk 'het grote strand', maar een correctere vertaling is 'de lange kustlijn'. Vanaf de camping kunt u naar ons eigen strand lopen, waar heerlijk gezwommen kan worden. De zondag is voor ons een bijzondere dag. Deze dag is er een dienst in het eigen kerkje op de camping. Ook houden we ’s-avonds een sing-in, waarin de lofprijzing een centrale plaats heeft.

--:--