Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wie is nieuwe PKN-voorzitter Saskia van Meggelen?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 20)

Het weekend begon vrijdagavond met een nieuwe zoektocht naar 'la dolce vita'. Zaterdag stonden we stil bij het 70-jarig bestaan van de staat Israël en maakten we kennis met de nieuwe voorzitter van de Protestantse Kerk. Visie is je na het weekend graag van dienst met terugkijk- en luistertips. 

Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort trekt verder door Italië. In de eerste aflevering van Gort over de grens (MAX) is hij in Ligurië. In zijn zoektocht naar 'la dolce vita' onderneemt hij een riskante beklimming om bergwijn te proeven. Ook gaat hij langs bij een wijnboer met de schuinste berghellingen van La Cique Terra.

EO Live

De nieuwste aflevering van EO Live staat in het teken van het 70-jarig bestaan van de staat Israël. Met onder anderen EO-presentator Andries Knevel, correspondent Alfred Muller en Jan van Benthem, buitenlandcommentator van het Nederlands Dagblad

Onderweg

Sinds maart is dominee Saskia van Meggelen voorzitter van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Wie is zij, hoe groeide ze op en waarom wilde ze predikant worden? In Onderweg (EO) is ze een uur lang te gast in een open en eerlijk gesprek met presentator Elsbeth Gruteke. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Gratis challenge over het horen van Gods stem

Gratis challenge over het horen van Gods stem

31 dagen lang elke dag een mail bij het boek 'Gods stem horen' van Hanneke van Dam

10 uur geleden
Geeske Hovingh: 'Waar liefde en vriendschap is, daar is God'

Geeske Hovingh: 'Waar liefde en vriendschap is, daar is God'

Het Vermoeden: zondag, 11.35 uur, NPO 2

20 oktober 2018
Documentaire 'American Jail': 'Amerika heeft een racistisch gevangenissysteem'

Documentaire 'American Jail': 'Amerika heeft een racistisch gevangenissysteem'

Vrijdag 23.05 uur, NPO 2

Rick de Gier

19 oktober 2018