Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Wie is nieuwe PKN-voorzitter Saskia van Meggelen?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 20)

Het weekend begon vrijdagavond met een nieuwe zoektocht naar 'la dolce vita'. Zaterdag stonden we stil bij het 70-jarig bestaan van de staat Israël en maakten we kennis met de nieuwe voorzitter van de Protestantse Kerk. Visie is je na het weekend graag van dienst met terugkijk- en luistertips. 

Gort over de Grens

Wijnboer Ilja Gort trekt verder door Italië. In de eerste aflevering van Gort over de grens (MAX) is hij in Ligurië. In zijn zoektocht naar 'la dolce vita' onderneemt hij een riskante beklimming om bergwijn te proeven. Ook gaat hij langs bij een wijnboer met de schuinste berghellingen van La Cique Terra.

EO Live

De nieuwste aflevering van EO Live staat in het teken van het 70-jarig bestaan van de staat Israël. Met onder anderen EO-presentator Andries Knevel, correspondent Alfred Muller en Jan van Benthem, buitenlandcommentator van het Nederlands Dagblad

Onderweg

Sinds maart is dominee Saskia van Meggelen voorzitter van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Wie is zij, hoe groeide ze op en waarom wilde ze predikant worden? In Onderweg (EO) is ze een uur lang te gast in een open en eerlijk gesprek met presentator Elsbeth Gruteke. 

Geschreven door:

Bart van Delen

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Nadere kennismaking met Meghan: donderdag, 21.30 uur, NPO 1

christelijke... 18 mei 2018
Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Woensdag, 20.35 uur, NPO 1

christelijke... 16 mei 2018
Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Dinsdag, 21.30 uur, RTL 4

christelijke... 15 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’