Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Wat valt er te vieren in Elburg?

Dinsdag in 'Van Harte', 17.50 uur, NPO 2

in Mediatips

Het magazine Van Harte gaat over 'het leven vieren' en alles wat daarmee te maken heeft. Meesterbloembinder Pim van den Akker begint deze maand mei met het maken van een prachtig en vrolijk bloemstuk in de kas. 

Vandaag wordt een zorgboerderij geopend in Bruchterveld. Een droom die uitkomt voor eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. In Van Harte vertelt ze waarom ze deze keuze heeft gemaakt. Presentator Bert van Leeuwen is opnieuw te vinden in de straten van Elburg. Hij wil weten wat de inwoners van deze plaats allemaal te vieren hebben.

Van Harte

Dinsdag 1 mei, 17.50 uur, NPO 2 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Nadere kennismaking met Meghan: donderdag, 21.30 uur, NPO 1

christelijke... 18 mei 2018
Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Woensdag, 20.35 uur, NPO 1

christelijke... 16 mei 2018
Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Dinsdag, 21.30 uur, RTL 4

christelijke... 15 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’