Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wat valt er te vieren in Elburg?

Dinsdag in 'Van Harte', 17.50 uur, NPO 2

in Mediatips

Het magazine Van Harte gaat over 'het leven vieren' en alles wat daarmee te maken heeft. Meesterbloembinder Pim van den Akker begint deze maand mei met het maken van een prachtig en vrolijk bloemstuk in de kas. 

Vandaag wordt een zorgboerderij geopend in Bruchterveld. Een droom die uitkomt voor eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. In Van Harte vertelt ze waarom ze deze keuze heeft gemaakt. Presentator Bert van Leeuwen is opnieuw te vinden in de straten van Elburg. Hij wil weten wat de inwoners van deze plaats allemaal te vieren hebben.

Van Harte

Dinsdag 1 mei, 17.50 uur, NPO 2 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Gratis challenge over het horen van Gods stem

Gratis challenge over het horen van Gods stem

31 dagen lang elke dag een mail bij het boek 'Gods stem horen' van Hanneke van Dam

10 uur geleden
Geeske Hovingh: 'Waar liefde en vriendschap is, daar is God'

Geeske Hovingh: 'Waar liefde en vriendschap is, daar is God'

Het Vermoeden: zondag, 11.35 uur, NPO 2

20 oktober 2018
Documentaire 'American Jail': 'Amerika heeft een racistisch gevangenissysteem'

Documentaire 'American Jail': 'Amerika heeft een racistisch gevangenissysteem'

Vrijdag 23.05 uur, NPO 2

Rick de Gier

19 oktober 2018