Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wat valt er te vieren in Elburg?

Dinsdag in 'Van Harte', 17.50 uur, NPO 2

in Mediatips

Het magazine Van Harte gaat over 'het leven vieren' en alles wat daarmee te maken heeft. Meesterbloembinder Pim van den Akker begint deze maand mei met het maken van een prachtig en vrolijk bloemstuk in de kas. 

Vandaag wordt een zorgboerderij geopend in Bruchterveld. Een droom die uitkomt voor eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. In Van Harte vertelt ze waarom ze deze keuze heeft gemaakt. Presentator Bert van Leeuwen is opnieuw te vinden in de straten van Elburg. Hij wil weten wat de inwoners van deze plaats allemaal te vieren hebben.

Van Harte

Dinsdag 1 mei, 17.50 uur, NPO 2 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Verborgen Kustdorpen': aan boord bij Olympisch kampioen

'Verborgen Kustdorpen': aan boord bij Olympisch kampioen

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 34)

Bart van Delen

4 uur geleden
Nieuw seizoen 'Kijken in de Ziel' met religieuze leiders

Nieuw seizoen 'Kijken in de Ziel' met religieuze leiders

Maandag, 21.10 uur, NPO 2

Tirza van der Graaf

5 uur geleden
Feestelijk prinsengrachtconcert met Arthur en Lucas Jussen

Feestelijk prinsengrachtconcert met Arthur en Lucas Jussen

Zaterdag, 21.20 uur, NPO 2

18 augustus 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’