Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Nagenieten van de Nederland Zingt Dag: 'Open Armen'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 19)

Dit weekend konden we nagenieten van de Nederland Zingt Dag 2018 rond het thema: 'Open Armen'. Een historische terugblik belichtte een weinig bekende periode uit de laatste dagen van de oorlog. En spreker Maarten de Vries verkondigde dat lichaam én geest verzorging nodig hebben. Visie is je na het weekend graag van dienst met terugkijk- en luistertips.

Andere Tijden Special

De geschiedenisreeks Andere Tijden herhaalde op vrijdag 4 mei een special over de laatste dagen van het naziregime. Een weinig bekende periode tussen 30 april en 23 mei 1945: na Hitler, maar vóór de definitieve capitulatie. 

Nederland Zingt Dag 2018

Hoopvolle muziek klinkt door de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de Nederland Zingt Dag. 'Open Armen' is het thema dat veel losmaakt bij het publiek en de artiesten. De mooiste momenten zie je in deze special van Nederland Zingt.

Nog even zondag

Naast zijn baan als elektromonteur is Maarten de Vries spreker in pinksterkerken en fanatiek sporter: "In het Westen zijn het geestelijke en lichamelijke teveel van elkaar gescheiden. Voor God zijn ze even belangrijk." 

Geschreven door:

Bart van Delen

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Nadere kennismaking met Meghan: donderdag, 21.30 uur, NPO 1

christelijke... 18 mei 2018
Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Woensdag, 20.35 uur, NPO 1

christelijke... 16 mei 2018
Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Dinsdag, 21.30 uur, RTL 4

christelijke... 15 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’