Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Moederdag! Maar wat als je geen moeder meer hebt?

3 vrouwen halen mooie herinneringen op aan hun moeder

Een ontbijtje op bed brengen, deden ze al lang niet meer. Maar wat als je niet eens meer een bloemetje kunt geven, of een mooie handgeschreven kaart naar je moeder kunt sturen? Visie sprak met Annelies, Petra en Julia. Zij verloren op jonge leeftijd hun moeder en beleven Moederdag nu heel anders.

Geschreven door:

Nathalie van 't Slot

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons