Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Dinsdag, 21.30 uur, RTL 4

in Mediatips

Het verhaal van Anton staat vanavond centraal in De reis van je leven  op RTL 4. In dit programma gaat presentator Johnny de Mol op reis met ongeneeslijk zieke mensen en hun beste vrienden. De reis levert de betrokkenen dierbare herinneringen op. 

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde Marlon in Velserbroek. Hun kinderen zijn net het huis uit als Anton last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking naar het ziekenhuis te gaan, maar daar blijkt dat hij uitgezaaide longkanker heeft. De elf tumoren zitten in zijn longen, hersenen, bekken en rug. Johnny de Mol neemt Anton en zijn vrienden vanavond mee naar het Midden-Oosten voor een bijzondere reis.

De reis van je leven

Iedere dinsdag, 21.30 uur, RTL 4

Beeld: Tin Can BV

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Verborgen Kustdorpen': aan boord bij Olympisch kampioen

'Verborgen Kustdorpen': aan boord bij Olympisch kampioen

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 34)

Bart van Delen

4 uur geleden
Nieuw seizoen 'Kijken in de Ziel' met religieuze leiders

Nieuw seizoen 'Kijken in de Ziel' met religieuze leiders

Maandag, 21.10 uur, NPO 2

Tirza van der Graaf

5 uur geleden
Feestelijk prinsengrachtconcert met Arthur en Lucas Jussen

Feestelijk prinsengrachtconcert met Arthur en Lucas Jussen

Zaterdag, 21.20 uur, NPO 2

18 augustus 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’