Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Download de poster van 'Beloofd is beloofd'

De mooiste posters uit Visie

in Geloven

Elke week staat er een mooie poster op de een na laatste bladzijde van Visie in de rubriek Beloofd is beloofd. Deze kun je hier downloaden.

Als je klikt op de afbeelding wordt in een nieuwe scherm een pdf-bestand geopend. Deze kun je opslaan en uitprinten. Je kunt ook de afbeelding zelf opslaan (klik met de rechtermuisknop op de poster en kies voor 'Afbeelding opslaan'). Leuk als achtergrondafbeelding voor je telefoon of tablet!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons