Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Volleybalster Jeanine Stoeten mist haar moeder

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 17)

Profvolleybalster Jeanine Stoeten vertelt hoe ze omgaat met het verlies van haar moeder. Dierenvriend Brolga loopt op krukken na een aanvaring met een kangoeroe. Annemarie van Heijningen neemt ons mee naar de kerk. Na het weekend is Visie je graag van dienst met terugkijk- en luistertips. 

Ik mis je

Jeanine Stoeten vertelt in Ik mis je over het verlies van haar moeder. Ook als Ilona kanker krijgt, blijft ze trouw de wedstrijden van haar dochter bezoeken. Tot ze een jaar geleden overlijdt. Presentator Hella van der Wijst vraagt aan Jeanine hoe ze omgaat met dit verlies.

Kangaroo Dundee en andere dieren

Brolga komt erachter wat er allemaal bij komt kijken om zijn dierenfamilie te verzorgen. De verzorger hoopt dat hij een aantal dieren kan verhuizen naar zijn 30 hectare grote reservaat. Helaas loopt Brolga op krukken na een aanvaring met kangoeroe Roger, het alfamannetje. 

Zin, Zout en Zegen

Op de zondag vóór Koningsdag gaan we mee naar de kerk met Annemarie van Heijningen uit Dorkwerd in Groningen. Vrijdag komt het koningspaar naar hun provincie. Annemarie en haar man Michel, die predikant is, werken samen voor dé Koning. Ook Hij zal komen. Dat heeft Hij beloofd! 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Typisch Katwijk': nazomeren met de ‘Kattukkers’

'Typisch Katwijk': nazomeren met de ‘Kattukkers’

Vanaf maandag 3 september, 19.20 uur, NPO 2

Gisteren
Joodse Noam Vazana zingt in Ladino, de taal van haar oma

Joodse Noam Vazana zingt in Ladino, de taal van haar oma

Zangeres: 'Deze mooie taal verbindt me met mijn verleden'

Bart van Delen

Gisteren
'De Nieuwe Lekkerbek': alles mag, als het maar lekker is

'De Nieuwe Lekkerbek': alles mag, als het maar lekker is

Woensdag, 20.35 uur, NPO 1

8 augustus 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’