Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Reinier Sonneveld schrijft fictief psychologisch drama

'Ik ken de mijnen en de mijnen kennen mij'

in Mediatips

In de weken voor Pasen is bij EO Live een hoorspel van schrijver en theoloog Reinier Sonneveld te horen. De hoorspelen beschrijven aspecten van Pasen. Elke aflevering is in een ander genre geschreven. 

In het zuiden van Limburg, nabij het plaatsje Schinnen, wordt sinds 14.00 uur een schoolklas vermist. De klas was op excursie in een van de gesloten kolenmijnen. Negentien leerlingen en drie leerkrachten van de Alemansschool uit de Heilig Landstichting in Brabant zijn, samen met 5 ouders die vrijwillig meegingen, ingesloten. In de omgeving van de mijn zijn aardschokken gevoeld.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dopen met vuur, wat betekent dat?

De Bijbel Open| Dopen met vuur, wat betekent dat?

De Bijbel Open met ds. Arie van der Veer

Arie van der Veer

Hoe gaan we goed om met homo's in de kerk?

Nashville-verklaring| Hoe gaan we goed om met homo's in de kerk?

John Lapré: ‘Blijf samen God zoeken'

Lukt het Donald Trump om de Mexicaanse grensmuur te bouwen?

radio| Lukt het Donald Trump om de Mexicaanse grensmuur te bouwen?

‘Loopgravenoorlog kan maanden of zelfs jaren duren’

9 January 2019