Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Reinier Sonneveld schrijft fictief psychologisch drama

'Ik ken de mijnen en de mijnen kennen mij'

in Mediatips

In de weken voor Pasen is bij EO Live een hoorspel van schrijver en theoloog Reinier Sonneveld te horen. De hoorspelen beschrijven aspecten van Pasen. Elke aflevering is in een ander genre geschreven. 

In het zuiden van Limburg, nabij het plaatsje Schinnen, wordt sinds 14.00 uur een schoolklas vermist. De klas was op excursie in een van de gesloten kolenmijnen. Negentien leerlingen en drie leerkrachten van de Alemansschool uit de Heilig Landstichting in Brabant zijn, samen met 5 ouders die vrijwillig meegingen, ingesloten. In de omgeving van de mijn zijn aardschokken gevoeld.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

De opmars van de robot is niet zonder risico

De opmars van de robot is niet zonder risico

‘We moeten meer aandacht hebben voor de morele vragen’

christelijke...
Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 16)

Bart van Delen

christelijke...
Elise Mannah blikt vooruit op de Nederland Zingt Dag

Elise Mannah blikt vooruit op de Nederland Zingt Dag

Zondagavond in 'Zin, Zout en Zegen', 19.00 uur, NPO Radio 5

christelijke...