Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Reinier Sonneveld schrijft fictief psychologisch drama

'Ik ken de mijnen en de mijnen kennen mij'

in Mediatips

In de weken voor Pasen is bij EO Live een hoorspel van schrijver en theoloog Reinier Sonneveld te horen. De hoorspelen beschrijven aspecten van Pasen. Elke aflevering is in een ander genre geschreven. 

In het zuiden van Limburg, nabij het plaatsje Schinnen, wordt sinds 14.00 uur een schoolklas vermist. De klas was op excursie in een van de gesloten kolenmijnen. Negentien leerlingen en drie leerkrachten van de Alemansschool uit de Heilig Landstichting in Brabant zijn, samen met 5 ouders die vrijwillig meegingen, ingesloten. In de omgeving van de mijn zijn aardschokken gevoeld.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 39)

Bart van Delen

24 september 2018
Vlaamse artiest trekt met Marcusevangelie het theater in

Vlaamse artiest trekt met Marcusevangelie het theater in

‘Ik ga de tekst vertellen zoals deze is’

24 september 2018
Is het eng dat 'Mijn Strijd’ een bestseller is?

Is het eng dat 'Mijn Strijd’ een bestseller is?

‘Zet voortdurend kanttekeningen bij dit boek’

18 september 2018