Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Opvoeden als een team, hoe doe je dat?

Preview uit de nieuwe aflevering van 'De Opvoeders'

in Mediatips

Komende maandag in De Opvoeders staan de ouders centraal: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels? En: hoe doe je dat als je er alleen voor staat? Ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut Steven Pont kijkt mee en legt uit. 

In de Opvoeders worden vijf gezinnen gevolgd. Bij de gezinnen hangen kleine camera’s die alles onopvallend vastleggen: de knuffels, de ruzies, de huisregels. Kortom: de opvoeding, en alles wat daarbij komt kijken. Samen met psycholoog Steven Pont kijken we mee hoe ze worstelen met allerlei alledaagse zaken. Net zoals wij allemaal.

De Opvoeders, maandag 16 april, 22.10 uur, NPO 1

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons