Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Minister Hugo de Jonge over: 'Thuis in het verpleeghuis'

Open Huis: dinsdag, 14.00 uur, NPO Radio 5

Er komt extra geld voor de verpleeghuizen in Nederland. In het radioprogramma Open Huis vertelt minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid er meer over. Volgens hem mogen we veel verwachten van 'Thuis in het verpleeghuis', een plan om de verpleeghuiszorg te verbeteren.

Presentator Tom Herlaar interviewt De Jonge over over het plan. Waar komen de extra investeringen van het kabinet in de verpleeghuiszorg terecht? Hoe gaat 'Thuis in het Verpleeghuis' zorgen voor voldoende tijd, aandacht en goede, liefdevolle zorg voor bewoners van verpleeghuizen? Volgens de minister brengt het plan de zorg op een hoger niveau. Bewoners én personeel moeten daar echt iets van gaan merken. 

Open Huis 
Dinsdag 10 april, 14.00 uur, NPO Radio 5 

Geschreven door:

Bart van Delen

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

Dinsdag, 19.10 uur, NPO 1

christelijke... 17 juli 2018
Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Doe mee en deel je score!

christelijke... 16 juli 2018
Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Iedere maandag, 21.30 uur, RTL 4

christelijke... 16 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’