Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Minister Hugo de Jonge over: 'Thuis in het verpleeghuis'

Open Huis: dinsdag, 14.00 uur, NPO Radio 5

Er komt extra geld voor de verpleeghuizen in Nederland. In het radioprogramma Open Huis vertelt minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid er meer over. Volgens hem mogen we veel verwachten van 'Thuis in het verpleeghuis', een plan om de verpleeghuiszorg te verbeteren.

Presentator Tom Herlaar interviewt De Jonge over over het plan. Waar komen de extra investeringen van het kabinet in de verpleeghuiszorg terecht? Hoe gaat 'Thuis in het Verpleeghuis' zorgen voor voldoende tijd, aandacht en goede, liefdevolle zorg voor bewoners van verpleeghuizen? Volgens de minister brengt het plan de zorg op een hoger niveau. Bewoners én personeel moeten daar echt iets van gaan merken. 

Open Huis 
Dinsdag 10 april, 14.00 uur, NPO Radio 5 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Zembla spoort opdrachtgever moord IKON-journalisten op

Zembla spoort opdrachtgever moord IKON-journalisten op

Maandag, 20.55 uur, NPO 2

Gisteren
Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 39)

Bart van Delen

Gisteren
'De kruisvaarder en de sultan': 5e Kruistocht eindigt in geweld

'De kruisvaarder en de sultan': 5e Kruistocht eindigt in geweld

Vrijdag, 21.10 uur, NPO 2

21 september 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan