Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Minister Hugo de Jonge over: 'Thuis in het verpleeghuis'

Open Huis: dinsdag, 14.00 uur, NPO Radio 5

Er komt extra geld voor de verpleeghuizen in Nederland. In het radioprogramma Open Huis vertelt minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid er meer over. Volgens hem mogen we veel verwachten van 'Thuis in het verpleeghuis', een plan om de verpleeghuiszorg te verbeteren.

Presentator Tom Herlaar interviewt De Jonge over over het plan. Waar komen de extra investeringen van het kabinet in de verpleeghuiszorg terecht? Hoe gaat 'Thuis in het Verpleeghuis' zorgen voor voldoende tijd, aandacht en goede, liefdevolle zorg voor bewoners van verpleeghuizen? Volgens de minister brengt het plan de zorg op een hoger niveau. Bewoners én personeel moeten daar echt iets van gaan merken. 

Open Huis 
Dinsdag 10 april, 14.00 uur, NPO Radio 5 

Geschreven door:

Bart van Delen

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Beetje hulp via Metterdaad kan voor grote wending zorgen

Beetje hulp via Metterdaad kan voor grote wending zorgen

Vrijdag, 17.55 uur, NPO 2

In De Leeuwenhoek: Adelheid Roosen en Hugo Borst onderzoeken zorg dementie

In De Leeuwenhoek: Adelheid Roosen en Hugo Borst onderzoeken zorg dementie

Iedere donderdag, 20.25 uur, NPO 2

christelijke...
Eric Smit van 'Follow The Money' presenteert 'Kasboekje van Nederland'

Eric Smit van 'Follow The Money' presenteert 'Kasboekje van Nederland'

Iedere woensdagavond, 20.45 uur, NPO 2

Bart van Delen

christelijke...