Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Documentaire 'De inhuldiging van Willem-Alexander'

Maandag, 17.10 uur, NPO 1

in Mediatips

Vandaag is het vijf jaar geleden dat Willem-Alexander werd ingehuldigd als koning. Op 30 april 2013 volgde hij zijn moeder Beatrix op. De documentaire De inhuldiging van Willem-Alexander blikt terug op de troonswisseling. 

Na Emma, Wilhelmina, Juliana en Beatrix kreeg ons land op 30 april 2013 weer een koning. Het Nederlandse volk kon er destijds getuige van zijn in een lange live-uitzending op televisie. De documentaire De inhuldiging van Willem-Alexander toont in een klein uur de belangrijkste momenten van deze historische dag.

Terugkijken via NPOgemist.nl

Anders dan in programmabladen aangekondigd, werd deze documentaire vandaag al om 17.10 uur uitgezonden. Je kunt de uitzending terugkijken via NPOgemist.nl.

Beeld: ANP/Robin Utrecht 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons