Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Dit is het eerste nummer van de nieuwe Opwekkings-cd

Video met live-versie van Opwekking 808: 'Ik leef in U'

Opwekking 808 - Ik leef in U - CD42 - (live video)

Het duurt nog even voor de we hele cd kunnen beluisteren, maar één nummer kun je alvast oefenen om straks tijdens de pinksterconferentie Opwekking uit volle borst mee te zingen. Stichting Opwekking heeft de eerste live-video, die is opgenomen tijden het Zangfestijn eind maart, geüpload op YouTube.

Het gaat om Ik leef in U, een vertaling van Alive in You van Jesus Culture. Wie de Nederlandse tekst geschreven heeft, is nog niet bekend. Het lied is de eerste van de cd Opwekkingsliederen 42 en heeft nummer 808 in de bundel gekregen.

Refrein:
U bent God, U bent wie U bent,
U blaast mij Uw adem in
Sta ik voor het heetste vuur, ik leef in U.
U bent sterk, zelfs al ben ik zwak;
U geeft kracht voor elke stap.
Sta ik voor het heetste vuur, ik weet:
Heer, ik leef in U.

Geschreven door:

Joëlle Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Bevlogen bisschop huwelijk Meghan en Harry volgend jaar op Opwekking?

Bevlogen bisschop huwelijk Meghan en Harry volgend jaar op Opwekking?

'Het is iemand met een verhaal'

Miriam Duijf

Opwekking Gisteren
‘Opwekking, daar regent het toch altijd?’

‘Opwekking, daar regent het toch altijd?’

5 vooroordelen over Pinksterconferentie onderzocht

Reinald Molenaar

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

De 12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

Opwekking 19 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’