Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 16)

Afgelopen zaterdag konden we kijken naar een voorproefje van de documentaire The Queen's Green Planet. In een overdenking op zondagmorgen stond een ontmoeting tussen Jezus en Petrus centraal. Thomas Erdbrink nam de kijker weer mee door Iran. Na het weekend is Visie je graag van dienst met terugkijk- en luistertips. 

Blauw Bloed

In de paleistuinen van Buckingham Palace krijgt televisiemaker Sir David Attenborough een rondleiding van koningin Elizabeth. Ze ontmoeten elkaar voor de documentaire The Queen's Green Planet. De vorstin neemt uitgebreid de tijd voor haar leeftijdsgenoot. 

Groot Nieuws

"Jezus, die is opgestaan uit de dood, verschijnt opnieuw aan zijn discipelen, vertelt ds. Willem van 't Spijker uit Hilversum in Groot Nieuws. Hij leest Johannes 21:1-17. "Juist voor Petrus, die zijn Meester verloochend heeft, heeft Jezus een taak en een plaats in een nieuwe wereld."

Onze man in Teheran

Drie jaar na de eerste gelauwerde serie neemt journalist Thomas Erdbrink de kijker weer mee door Iran. Er lijkt veel veranderd in het land, waar de sfeer losser en vrijer lijkt. Achter de schermen woedt een bikkelharde strijd tussen hervormers en religieuze 'hardliners'. 

Beeld: Shutterstock

Geschreven door:

Bart van Delen

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

Dinsdag, 19.10 uur, NPO 1

christelijke... 17 juli 2018
Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Doe mee en deel je score!

christelijke... 16 juli 2018
Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Iedere maandag, 21.30 uur, RTL 4

christelijke... 16 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’