Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

BEAM organiseert webinar voor jeugdleiders

Hoe houd je jongeren enthousiast over het geloof?

in Nieuws

Op woensdag 18 april verzorgt BEAM een webinar voor jeugdleiders met de Britse spreekster Miriam Swaffield. Zij spreekt ook op de EO Jongerendag. In dit webinar vertelt ze hoe je jongeren voor het geloof kunt interesseren en hoe je hen enthousiast houdt. Ze gaat ook in op vragen die tijdens het webinar gesteld worden.

Veel jongerenwerkers blijken niet goed te weten hoe ze het geloof met jongeren kunnen delen en wat er nodig is om jongeren enthousiast te houden over het geloof. Dat bracht Beam op het idee een webinar aan te bieden speciaal voor jeugdleiders.
Tijdens het webinar is het mogelijk rechtstreeks vragen aan Miriam te stellen of om met elkaar een groepsgesprek te hebben.

Wie is Miriam Swaffield?

Miriam Swaffield (29) studeert theologie en werkt als Global Student Mission Leader bij Fusion, een beweging die studenten en kerken met elkaar in contact brengt. Ze is heel gemotiveerd om jongeren te laten kennismaken met de liefde van God en hen te helpen hun identiteit in God te vinden.

Webinar terugkijken?

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Neem je vrienden mee naar de kerk en win een Hummer'

'Neem je vrienden mee naar de kerk en win een Hummer'

Amerikaanse kerk organiseert ludieke wedstrijd

14 augustus 2018
Joyce den Engelse gestart als directeur Huis van Belle

Joyce den Engelse gestart als directeur Huis van Belle

'We willen van betekenis zijn voor zo veel mogelijk meiden'

Tirza van der Graaf

28 juni 2018
Rappende priester Sweet Paul

Keniaanse katholieke kerk schorst rappende priester

‘Ik breng jongeren naar Christus’

27 juni 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan