Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Wordt Ermelose lunchroom van Anne-Wil en Nelleke een succes?

Vanavond op RTL 4: 'Opdienen of afserveren?'

in Mediatips

Droom je van een eigen café, restaurant of brasserie? Kijk dan vanavond naar Opdienen of Afserveren? (RTL 4), een nieuwe reeks over startende horecaondernemers. In Ermelo beginnen de zussen Anne-Wil en Nelleke een lunchroom. Alleen Anne-Wil heeft enige ervaring. Ze heeft in een snackbar gewerkt en kan dus frituren en salades maken. 

'Kaneel & Kruimels' heet de nieuwe lunchroom waar de zussen huisgemaakte taarten en koffie gaan serveren. Helaas houden ze allebei niet echt van bakken en hebben ze weinig verstand van koffie. Hun ouders helpen hen met klussen en springen ook financieel bij. Dat is maar goed ook, want zelf hebben ze geen geld en twee linkerhanden.

'Wie maakt vanavond onze warme hap?'

De partners van Anne-Wil en Nelleke reageren sceptisch op de plannen. Ze vinden hun vrouwen maar chaotisch en ongestructureerd. Ook vragen ze zich af wie nu ’s avonds thuis voor hen de warme hap gaat bereiden. De meiden zijn echter vastberaden om hun droom te verwezenlijken. 

Opdienen of Afserveren? 
Vanaf woensdag 7 maart, 21.30 uur, RTL 4 

Beeld: Shutterstock 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Doe jij een uur het licht uit?

Doe jij een uur het licht uit?

'Earth Hour' met André Kuipers vanaf 20.15 uur op NPO 2

christelijke...
'Onzichtbare immigranten' in Nieuw-Zeeland

'Onzichtbare immigranten' in Nieuw-Zeeland

Vanavond in 'Vaarwel Nederland' op NPO 2

Rituele slacht verbieden? Discussieer mee in 'NieuwLicht'!

Rituele slacht verbieden? Discussieer mee in 'NieuwLicht'!

Live debat op Facebook met Tijs van den Brink

Bart van Delen

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans