Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Vanavond in 'Zin, Zout en Zegen': Passiewoorden

Predikant schreef boekje met kunstenaarsechtpaar

in Mediatips

Deze zondagavond staat Yvonne Sprunken in Zin, Zout en Zegen stil bij de zeven kruiswoorden van Jezus. Ze gaat erover in gesprek met ds. Janneke Nijboer en de kunstenaars Carolien en Daniël Tavenier. 

Janneke Nijboer is missionair predikant in Noordwijk voor de pioniersplek ‘Windkracht 3pt0’. Het ‘Windkrachthuis’ is een van de initiatieven van deze gemeente, die op zoek is naar nieuwe geloofstaal. Yvonne Sprunken ontmoet er Janneke, maar ook Daniël en Carolien Tavenier. Dit kunstenaarsechtpaar heeft samen met de predikant het boekje 'Passiewoorden' samengesteld. Het gaat over de zeven uitspraken die Jezus deed toen hij aan het kruis hing. Ze zijn uitgebeeld in iconen, tekeningen en foto's. 

Zin, Zout en Zegen
Zondag 18 maart, 19.00 uur, NPO Radio 5 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 39)

Bart van Delen

Gisteren
Vlaamse artiest trekt met Marcusevangelie het theater in

Vlaamse artiest trekt met Marcusevangelie het theater in

‘Ik ga de tekst vertellen zoals deze is’

Gisteren
Is het eng dat 'Mijn Strijd’ een bestseller is?

Is het eng dat 'Mijn Strijd’ een bestseller is?

‘Zet voortdurend kanttekeningen bij dit boek’

18 september 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan