Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

SP-leider Lilian Marijnissen in 'De Peiling van Tijs'

Slotaflevering verkiezingsreeks op NPO Radio 1

Landelijke en lokale politici gaan in gesprek met het publiek in De Peiling van Tijs op NPO Radio 1. Tijs van den Brink sluit deze reeks af in Zutphen. Hier ontmoet hij SP-leider Lilian Marijnissen en Mathijs ten Broeke, de plaatselijke lijsttrekker van haar partij. 

Iedere werkdag is Tijs van den Brink te gast in een andere plaats. Na Tilburg (CDA), Katwijk (ChristenUnie), Haarlem (GroenLinks) en Leiden (PvdA) bezoekt hij vanavond Zutphen. Gaat de SP erin slagen om daar de commerciële thuiszorg af te schaffen? Tijs gaat erover in gesprek met Lilian Marijnissen, die de partij sinds kort leidt, en met Mathijs ten Broeke. Hij voert in Zutphen de SP-lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen aan. 

Publiek is welkom!

Wie zelf met Tijs' gasten in gesprek wil gaan, is hartelijk welkom. Zorg dat je uiterlijk 18.30 uur aanwezig bent in het Volkshuis, Houtmarkt 62 in Zutphen. Deze live-uitzending is om 19.30 uur afgelopen. 

De Peiling van Tijs 
Vrijdag 16 maart, 18.30 uur, NPO Radio 1

Beeld: ANP/Remko de Waal 

Geschreven door:

Bart van Delen

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

De opmars van de robot is niet zonder risico

De opmars van de robot is niet zonder risico

‘We moeten meer aandacht hebben voor de morele vragen’

christelijke... 16 april 2018
Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 16)

Bart van Delen

christelijke... 16 april 2018
Elise Mannah blikt vooruit op de Nederland Zingt Dag

Elise Mannah blikt vooruit op de Nederland Zingt Dag

Zondagavond in 'Zin, Zout en Zegen', 19.00 uur, NPO Radio 5

christelijke... 15 april 2018