Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Op weg naar The Passion

Vanavond op NPO 1 een blik achter de schermen

in Mediatips

In de reportageserie Op weg naar The Passion zien we hoe het grootste paasevenement van Nederland tot stand komt. Vanavond wordt het eerste deel van dit drieluik om 0.15 uur uitgezonden op NPO 1. 

We moeten nog drie dagen wachten. Donderdag kunnen we kijken naar de rechtstreekse uitzending van 'The Passion' vanuit de Bijlmer. In de eerste aflevering van Op weg naar The Passion zien we hoe artiesten, band, koorleden en crew zich muzikaal voorbereiden. Een creatieve crisis dreigt, maar wordt uiteindelijk toch overwonnen. Tijdens de kooraudities wordt de jury verrast door muzikaal talent.

Drieluik 'Op weg naar The Passion'

Maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 maart, 0.15 uur, NPO 1

Beeld: Willem-Jan de Bruin 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons