Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Op weg naar The Passion (2)

Renze Klamer doet op NPO 1 verslag vanuit de Bijlmer

in Mediatips

In de reportageserie Op weg naar The Passion zien we hoe het grootste paasevenement van Nederland tot stand komt. Vanavond wordt het tweede deel van dit drieluik even na middernacht uitgezonden op NPO 1. 

In deze aflevering zijn we te gast op de set van The Passion bij de vooropnames in Amsterdam. We volgen de artiesten op de voet en zien regisseur David Grifhorst aan het werk. Lukt het hem opnieuw de eigentijdse passievoorstelling op een verrassende manier in beeld te brengen? Presentator Renze Klamer neemt een kijkje bij de voorbereidingen. 

Op weg naar The Passion 

Dinsdag 27 maart, 0.05 uur, NPO 1

Beeld: Willem-Jan de Bruin 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

Dinsdag, 19.10 uur, NPO 1

christelijke... 17 juli 2018
Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Doe mee en deel je score!

christelijke... 16 juli 2018
Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Iedere maandag, 21.30 uur, RTL 4

christelijke... 16 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’