Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nog geen verkiezingskoorts in Tuinzigt

Deze week in 'Typisch Tuinzigt - Verkiezingen' op NPO 2

in Mediatips

Ook in de Bredase volkswijk Tuinzigt staan de verkiezingen voor de deur. Maar van verkiezingskoorts nog geen sprake onder de bewoners, die voor hun gevoel in een vergeten hoekje van hun stad wonen. 

Terwijl de Tuinzigters het gevoel hebben dat er niet aan hen gedacht wordt, doet een team handhavers er alles aan om de wijk leefbaar te houden. Brengt dat de bewoners op andere gedachten? In Typisch Tuinzigt – Verkiezingen zien we hoe lokale bestuurders stemgerechtigde Tuinzigters willen overhalen tot een gang naar de stembus. Zullen ze alsnog gebruik maken van hun stemrecht?

Typisch Tuinzigt – Verkiezingen
19.20 uur, NPO 2  

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons