Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoorspel van Reinier Sonneveld: ‘De Laatste Ontdekking’

Een symbolisch verhaal met elementen uit het Paasverhaal

in Mediatips

In de weken voor Pasen is bij EO Live een hoorspel van schrijver en theoloog Reinier Sonneveld te horen. Op een creatieve manier beschrijven zijn verhalen diverse aspecten van Pasen. Elke aflevering is in een ander genre geschreven. Voor zijn 3e aflevering koos hij voor science fiction.

Wetenschapper Alex Edelgast is erop uit zich door een grote ontdekking onsterfelijk te maken. Hij vindt dat de tijd is aangebroken voor een nieuwe, baanbrekende vondst. “Door het uitblijven daarvan bevindt de wetenschap zich in een impasse.” Daarom heeft hij besloten God te bewijzen. In zijn zoektocht heeft hij met tegenslagen te maken en mist hij een aantal signalen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dopen met vuur, wat betekent dat?

De Bijbel Open| Dopen met vuur, wat betekent dat?

De Bijbel Open met ds. Arie van der Veer

Arie van der Veer

Hoe gaan we goed om met homo's in de kerk?

Nashville-verklaring| Hoe gaan we goed om met homo's in de kerk?

John Lapré: ‘Blijf samen God zoeken'

Lukt het Donald Trump om de Mexicaanse grensmuur te bouwen?

radio| Lukt het Donald Trump om de Mexicaanse grensmuur te bouwen?

‘Loopgravenoorlog kan maanden of zelfs jaren duren’

9 January 2019