Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Hoorspel van Reinier Sonneveld: ‘De Laatste Ontdekking’

Een symbolisch verhaal met elementen uit het Paasverhaal

in Mediatips

In de weken voor Pasen is bij EO Live een hoorspel van schrijver en theoloog Reinier Sonneveld te horen. Op een creatieve manier beschrijven zijn verhalen diverse aspecten van Pasen. Elke aflevering is in een ander genre geschreven. Voor zijn 3e aflevering koos hij voor science fiction.

Wetenschapper Alex Edelgast is erop uit zich door een grote ontdekking onsterfelijk te maken. Hij vindt dat de tijd is aangebroken voor een nieuwe, baanbrekende vondst. “Door het uitblijven daarvan bevindt de wetenschap zich in een impasse.” Daarom heeft hij besloten God te bewijzen. In zijn zoektocht heeft hij met tegenslagen te maken en mist hij een aantal signalen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

De opmars van de robot is niet zonder risico

De opmars van de robot is niet zonder risico

‘We moeten meer aandacht hebben voor de morele vragen’

christelijke...
Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Blauw Bloed: uniek interview Elizabeth in paleistuin

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 16)

Bart van Delen

christelijke...
Elise Mannah blikt vooruit op de Nederland Zingt Dag

Elise Mannah blikt vooruit op de Nederland Zingt Dag

Zondagavond in 'Zin, Zout en Zegen', 19.00 uur, NPO Radio 5

christelijke...