Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoorspel van Reinier Sonneveld: ‘De Laatste Ontdekking’

Een symbolisch verhaal met elementen uit het Paasverhaal

in Mediatips

In de weken voor Pasen is bij EO Live een hoorspel van schrijver en theoloog Reinier Sonneveld te horen. Op een creatieve manier beschrijven zijn verhalen diverse aspecten van Pasen. Elke aflevering is in een ander genre geschreven. Voor zijn 3e aflevering koos hij voor science fiction.

Wetenschapper Alex Edelgast is erop uit zich door een grote ontdekking onsterfelijk te maken. Hij vindt dat de tijd is aangebroken voor een nieuwe, baanbrekende vondst. “Door het uitblijven daarvan bevindt de wetenschap zich in een impasse.” Daarom heeft hij besloten God te bewijzen. In zijn zoektocht heeft hij met tegenslagen te maken en mist hij een aantal signalen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 39)

Bart van Delen

24 september 2018
Vlaamse artiest trekt met Marcusevangelie het theater in

Vlaamse artiest trekt met Marcusevangelie het theater in

‘Ik ga de tekst vertellen zoals deze is’

24 september 2018
Is het eng dat 'Mijn Strijd’ een bestseller is?

Is het eng dat 'Mijn Strijd’ een bestseller is?

‘Zet voortdurend kanttekeningen bij dit boek’

18 september 2018