Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Brainpower: 'Ik vind geloven iets persoonlijks en iets heiligs'

Rapper speelt rol van Petrus in The Passion

De Nederlandse rapper Brainpower komt uit een generatie dominees: zowel zijn opa als vader was predikant. Zelf gelooft hij ook, al wil hij daar niet mee te koop lopen. In een bijzonder gesprek met Henk van Steeg vertelt hij over zijn opvoeding, zijn geloofsopvattingen en de rol van Petrus in The Passion.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons