Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Vanavond op NPO 2: Extreem lage temperaturen

Barre weersomstandigheden tijdens expeditie 'IceScream'

in Mediatips

Samen met vijf jonge ondernemers gaat Bernice Notenboom op expeditie naar de Noordpool. Deze tocht geeft een huiveringwekkend beeld van de veranderingen in het poollandschap. In de tweede aflevering van IceScream krijgt het gezelschap te maken met extreme omstandigheden.

De ondernemers zijn samen met klimaatjournalist Bernice Notenboom naar Spitsbergen gereisd. Hier worden ze geconfronteerd met de ingrijpende gevolgen van de klimaatverandering. Overtuigt deze reis de ondernemers van de noodzaak om het roer om te gooien en zijn zij bereid dat door te voeren in hun bedrijf of persoonlijk leven? Vanavond vervolgt het gezelschap de tocht door het poolgebied, waar ze te maken krijgen met hongerige ijsberen en extreem lage temperaturen.

IceScream 
Vrijdag 23 februari, 19.35 uur, NPO 2 

Beeld: Martin Hartley/2Dgrees

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Zo verduurzaam je je kledingkast

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan

Arianne Ramaker

Voedselverspilling: waarom zou ik me daar als christen druk over maken?

Voedselverspilling: waarom zou ik me daar als christen druk over maken?

'Eten weggooien is diefstal'

Miriam Duijf

3 augustus 2018
'Elfwegentocht': Hella en Tijs duurzaam door Friesland

'Elfwegentocht': Hella en Tijs duurzaam door Friesland

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 27)

Bart van Delen

2 juli 2018