Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Vanavond op NPO 2: Extreem lage temperaturen

Barre weersomstandigheden tijdens expeditie 'IceScream'

in Mediatips

Samen met vijf jonge ondernemers gaat Bernice Notenboom op expeditie naar de Noordpool. Deze tocht geeft een huiveringwekkend beeld van de veranderingen in het poollandschap. In de tweede aflevering van IceScream krijgt het gezelschap te maken met extreme omstandigheden.

De ondernemers zijn samen met klimaatjournalist Bernice Notenboom naar Spitsbergen gereisd. Hier worden ze geconfronteerd met de ingrijpende gevolgen van de klimaatverandering. Overtuigt deze reis de ondernemers van de noodzaak om het roer om te gooien en zijn zij bereid dat door te voeren in hun bedrijf of persoonlijk leven? Vanavond vervolgt het gezelschap de tocht door het poolgebied, waar ze te maken krijgen met hongerige ijsberen en extreem lage temperaturen.

IceScream 
Vrijdag 23 februari, 19.35 uur, NPO 2 

Beeld: Martin Hartley/2Dgrees

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Martine Vonk blijft strijden voor gezondere aarde

Martine Vonk blijft strijden voor gezondere aarde

Zondagmorgen in 'Het Vermoeden' om 11.30 uur op NPO 2

duurzaamheid
Voedsel verspil je niet

Voedsel verspil je niet

"Hoe kun je God danken voor Zijn gaven, als je zó veel in de kliko kiepert?”

duurzaamheid
Erwin Kroll verwacht een weersverandering

Erwin Kroll verwacht een weersverandering

Deze zomer is – zeker in het Middellandse-Zeegebied – extreem heet en droog. Is dat nu een gewone uitschieter, net als in 1947 en 1976, of duidt het...

duurzaamheid

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans