Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Vanavond op NPO 2: Extreem lage temperaturen

Barre weersomstandigheden tijdens expeditie 'IceScream'

in Mediatips

Samen met vijf jonge ondernemers gaat Bernice Notenboom op expeditie naar de Noordpool. Deze tocht geeft een huiveringwekkend beeld van de veranderingen in het poollandschap. In de tweede aflevering van IceScream krijgt het gezelschap te maken met extreme omstandigheden.

De ondernemers zijn samen met klimaatjournalist Bernice Notenboom naar Spitsbergen gereisd. Hier worden ze geconfronteerd met de ingrijpende gevolgen van de klimaatverandering. Overtuigt deze reis de ondernemers van de noodzaak om het roer om te gooien en zijn zij bereid dat door te voeren in hun bedrijf of persoonlijk leven? Vanavond vervolgt het gezelschap de tocht door het poolgebied, waar ze te maken krijgen met hongerige ijsberen en extreem lage temperaturen.

IceScream 
Vrijdag 23 februari, 19.35 uur, NPO 2 

Beeld: Martin Hartley/2Dgrees

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

GroenGelovig wil in gesprek over voedsel

GroenGelovig wil in gesprek over voedsel

‘Het probleem is niet de schaarste, maar de verdeling’

Tirza van der Graaf

Doe jij een uur het licht uit?

Doe jij een uur het licht uit?

'Earth Hour' met André Kuipers vanaf 20.15 uur op NPO 2

christelijke... 24 maart 2018
Kerken ruimen zwerfafval op in de buurt

Kerken ruimen zwerfafval op in de buurt

Landelijke Opschoondag biedt kans om zichtbaar te zijn in de wijk

Joëlle Post

kerk 23 maart 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’