Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

‘Typisch Tuinzigt’ ook online succesvol

Vanavond in aflevering 10: koken en klussen

in Mediatips

De docu-serie Typisch Tuinzigt van de EO heeft in de afgelopen weken ongeveer 450.000 kijkers via internet bereikt. Het programma, over het dagelijkse leven in een Brabantse volkswijk, komt daarmee in de top-5 van meest online bekeken NPO 2-programma’s via NPO Start.

Vanavond is te zien hoe Raquel, die net op een streng dieet is gezet, een uitgebreide maaltijd bereidt voor haar vrienden uit de kerk. Cor is druk aan het klussen geslagen in zijn nieuwe huis. En Mario houdt na zijn verhuizing uit Tuinzigt nog contact met zijn buurtgenoten door als barman in dé kroeg van Tuinzigt, ’t Hoekske, aan het werk te zijn.

'Typisch Tuinzigt' succesvol

De tv-uitzendingen van Typisch Tuinzigt trokken de afgelopen weken gemiddeld 460.000 kijkers. Daarnaast bekeken bijna 300.000 kijkers via Facebook en Instagram de video-posts van Typisch Tuinzigt.

Het programma wordt iedere maandag tot en met donderdag uitgezonden om 19.20 uur op NPO 2, en is onderdeel van de docu-serie Typisch, die de EO samen met BNNVARA om beurten invult vanuit een andere wijk in Nederland.

Typisch Tuinzigt, 19.20 uur, NPO 2

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Nadere kennismaking met Meghan: donderdag, 21.30 uur, NPO 1

christelijke... 18 mei 2018
Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Woensdag, 20.35 uur, NPO 1

christelijke... 16 mei 2018
Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Ernstig zieke Anton in Midden-Oosten in 'De Reis van je leven'

Dinsdag, 21.30 uur, RTL 4

christelijke... 15 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’