Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Topdoks special: Alles over de puberteit

Over puistjes, hormonen en nog veel meer

in Mediatips

Heb jij enig idee hoe briljant jouw lichaam is? Rachel geeft jou, samen met arts Elbert, een kijkje in het lichaam. Samen leggen ze jou uit hoe je lichaam werkt, en wat er allemaal in het ziekenhuis gebeurt. Deze week een hele bijzondere aflevering.

Elke aflevering van Topdoks gaat over een bepaald thema. Zo is er al een aflevering geweest over het hart, de spieren en over je longen. Deze week is er een Topdoks-special: Rachel en Elbert ontdekken van alles over de puberteit. Over puistjes. Over de baard ín de keel… en de baard óp de keel. Over zweet, ongesteld zijn, hormonen en nog veel meer! 

Elbert en Rachel gaan langs op een basisschool, laten in het Topdokslab zien hoe je stembanden werken en verzamelen puberzweet. Rachel gaat langs bij een huidarts om puistjes uit te knijpen en ze bezoekt een jeugdorkest. Wat dat te maken heeft met puberteit? Je ziet het in Topdoks!

Topdoks: 11 februari, 17.40 uur, Zapp

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

EO-documentaire 'protocol van mijn vader'

Arts negeert regels en redt leven in EO-documentaire ‘Protocol van mijn vader’

Maandag 29 oktober, 21.00 uur, NPO 2

17 oktober 2018
René kreeg kanker via een donororgaan

René kreeg kanker via een donororgaan

‘Hoeveel pech kan een mens hebben?’

Miriam Duijf

Duizenden Congolese gelovigen mijden de kerk vanwege ebola

Duizenden Congolese gelovigen mijden de kerk vanwege ebola

Sommigen stellen hun huis als kerk open

19 september 2018