Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Speel schaatsbingo met Visie!

Olympische Spelen 2018

Geen land is beter op de lange baan dan Nederland. Na de Olympische Winterspelen in Sotsji werden we zelfs officieel het meest succesvolle schaatsland in de historie van de Spelen. En tijdens het openingsweekend in Pyeongchang zijn de eerste medailles alweer veroverd. Winnen verveelt niet snel. Maar wordt het toch even saai? Speel dan een potje schaatsbingo.

In het Zuid-Koreaanse Pyeongchang is het acht uur later dan in Nederland. Dat betekent dat de schaatswedstrijden die daar veelal in de avond gereden worden, hier ’s ochtends en ’s middags te volgen zijn. Wie niet aan het werk is (of wel, dan heb je het goed voor elkaar), kan dus op redelijk christelijke tijden genieten van urenlange schaatssessies.

Schaatstermen

Het harde werk van de sporters wordt door de NOS omlijst met spannend commentaar, grondige analyses en scherpe interviews. En daarin komen behoorlijk wat typische schaatstermen voorbij.

Bingo

Print deze bingokaart en streep ze allemaal weg. Veel kijkplezier!

Geschreven door:

Femke Taale

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons