Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Schrijver en journalist Michael Wolff te gast in 'College Tour'

Auteur van ‘Fire and Fury’ vanavond op NPO 2

in Mediatips

Schrijver en journalist Michael Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury'. Vanavond is hij te gast in College Tour.

In zijn boek schreef Wolff onder meer dat Trump helemaal geen president wilde worden, dat hij McDonald’s-voedsel eet omdat hij bang is vergiftigd te worden, en dat Steve Bannon (tot augustus 2017 Chief Strategist en Senior Counselor van president Donald Trump) de ontmoeting van Jared Kushner en Donald Trump jr. met de Russische advocate Natalia Veselnitskaya een vorm van verraad noemt.

Exclusief televisie-interview

President Trump was duidelijk niet blij met het boek van Michael Wolff. Op twitter schreef hij: "Michael Wolff is a total loser who made up stories in order to sell this really boring and untruthful book." Onlangs werd bekend dat er een televisieserie wordt gemaakt over de onthullingen in Fire and Fury. Wolff komt voor één dag naar Nederland en geeft een exclusief televisie-interview aan College Tour.

College Tour, 21.00 uur, NPO 2

Beeld: Roy Borghouts

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Rail Away': reis door seizoenen eindigt met nostalgisch ritje

'Rail Away': reis door seizoenen eindigt met nostalgisch ritje

Woensdag, 19.50 uur, NPO 2

Gisteren
'Typisch Katwijk': nazomeren met de ‘Kattukkers’

'Typisch Katwijk': nazomeren met de ‘Kattukkers’

Vanaf maandag 3 september, 19.20 uur, NPO 2

14 augustus 2018
Joodse Noam Vazana zingt in Ladino, de taal van haar oma

Joodse Noam Vazana zingt in Ladino, de taal van haar oma

Zangeres: 'Deze mooie taal verbindt me met mijn verleden'

Bart van Delen

14 augustus 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’