Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Opwarming aarde wordt hier pijnlijk zichtbaar'

Dit heb je gemist (week 8)

Afgelopen vrijdag begon klimaatjournalist Bernice Notenboom aan een zware missie naar noordelijke streken. We genoten van koor- en samenzang vanuit Enkhuizen. En Petra de Joode ging met een rapper mee naar een multiculturele dienst. Na het weekend is Visie je graag van dienst met een selectie van terugkijk- en luistertips.

IceScream

In de nieuwe EO-serie IceScream reisde klimaatjournalist Bernice Notenboom afgelopen vrijdagavond met vijf succesvolle, jonge ondernemers naar Spitsbergen. Hier worden de gevolgen van de opwarming pijnlijk zichtbaar. Ervaren de reisgenoten van Bernice de noodzaak om hier wat aan te doen?  

Nederland Zingt vanuit Enkhuizen

Afgelopen zaterdag was Nederland Zingt te gast in de Westerkerk in Enkhuizen. We hebben zoveel gezongen dat we er wel drie uitzendingen van konden maken. Iedereen zong uit volle borst mee met Sterre van Boxtel, Vocalgroup Voice en het projectkoor. 

Zin, Zout en Zegen

Gisteravond ging Petra de Joode met rapper Jay-Way mee naar de kerk. Hij is lid van 'Hoop voor Noord' in Amsterdam, een multiculturele kerk waar hij zichzelf kan zijn. "Als ik bid, rapt God geen teksten terug," zegt hij. "Maar het helpt me wel om zelf bijbelteksten te rappen. Dan blijft de flow beter in mijn hoofd."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Schoneklerenexpert' Tara Scally enthousiast over 'Genaaid'

duurzaamheid| 'Schoneklerenexpert' Tara Scally enthousiast over 'Genaaid'

Iedere woensdag, 20.25 uur, NPO 3

Bart van Delen

28 November 2018
'Genaaid' met Jennifer Hoffman: waar komt je kleding vandaan?

televisie| 'Genaaid' met Jennifer Hoffman: waar komt je kleding vandaan?

Jonge fashionista's naar Myanmar, woensdag, 20.25 uur, NPO 3

Bart van Delen

14 November 2018
Zwerfinator Dirk Groot

Justice Conference| Dirk raapt afval: 'Niet van een ander, maar vóór een ander'

Zwerfinator Dirk gaat de plastic soep eigenhandig te lijf

Arianne Ramaker