Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Met ‘Visie’ het klooster in!

Beleef een ontspannen en verdiepende week in Zuid-Frankrijk

in Geloven

‘God ontmoeten in de stilte’ is het thema van de 6-daagse retraite, die Visie de eerste week van oktober organiseert in Frankrijk. Visie-lezers kunnen zich opgeven voor deze bijzondere week in een oude kloosterburcht ten oosten van Lyon.

Wegens omstandigheden hebben we helaas moeten besluiten deze reis te annuleren.

Tijdens de retraite, die geleid wordt door Visie-hoofredacteur Marco van der Straten en zuster Ruth van gemeenschap Chemin Neuf, draaien de deelnemers mee in het ritme van het klooster. Er is zelfs 48 uur volledige stilte. Daarnaast staan er diverse excursies op het programma en is er veel ruimte voor ontmoeting en tijd om de Bijbel tot je te laten spreken.
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Bad Habits, Holy Orders NL': meiden doen vrijwilligerswerk

klooster| 'Bad Habits, Holy Orders NL': meiden doen vrijwilligerswerk

Dinsdag, 20.25 uur, NPO 3

4 December 2018
Wat leren meiden in klooster van 'Bad Habits, Holy Orders NL'?

televisie| Wat leren meiden in klooster van 'Bad Habits, Holy Orders NL'?

Iedere dinsdag, 20.25 uur, NPO 3

27 November 2018
Laatste test voor kloostermeiden in 'Bad Habits, Holy Orders'

klooster| Laatste test voor kloostermeiden in 'Bad Habits, Holy Orders'

Woensdag, 20.25 uur, NPO 3

25 July 2018