Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Met ‘Visie’ het klooster in!

Beleef een ontspannen en verdiepende week in Zuid-Frankrijk

in Geloven

‘God ontmoeten in de stilte’ is het thema van de 6-daagse retraite, die Visie de eerste week van oktober organiseert in Frankrijk. Visie-lezers kunnen zich opgeven voor deze bijzondere week in een oude kloosterburcht ten oosten van Lyon.

Tijdens de retraite, die geleid wordt door Visie-hoofredacteur Marco van der Straten en zuster Ruth van gemeenschap Chemin Neuf, draaien de deelnemers mee in het ritme van het klooster. Er is zelfs 48 uur volledige stilte. Daarnaast staan er diverse excursies op het programma en is er veel ruimte voor ontmoeting en tijd om de Bijbel tot je te laten spreken.

Wil je mee met deze bijzondere retraite? Schrijf je dan hier in.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Stormloop op kloosterweekend na advertentie

Stormloop op kloosterweekend na advertentie

‘Als de mannen het kloosterritme aankunnen, mogen ze toetreden’

katholieke kerk
De lofzang gaande houden

De lofzang gaande houden

Blog van Andries Knevel

Andries Knevel

'Klooster!'-glossy: een kijkje achter de kloostermuren

'Klooster!'-glossy: een kijkje achter de kloostermuren

Opmaat naar Open Kloosterdagen (10 en 11 juni 2017)

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans