Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Met ‘Visie’ het klooster in!

Beleef een ontspannen en verdiepende week in Zuid-Frankrijk

in Geloven

‘God ontmoeten in de stilte’ is het thema van de 6-daagse retraite, die Visie de eerste week van oktober organiseert in Frankrijk. Visie-lezers kunnen zich opgeven voor deze bijzondere week in een oude kloosterburcht ten oosten van Lyon.

Tijdens de retraite, die geleid wordt door Visie-hoofredacteur Marco van der Straten en zuster Ruth van gemeenschap Chemin Neuf, draaien de deelnemers mee in het ritme van het klooster. Er is zelfs 48 uur volledige stilte. Daarnaast staan er diverse excursies op het programma en is er veel ruimte voor ontmoeting en tijd om de Bijbel tot je te laten spreken.

Meer info over deze ledenreis en het programma vind je op de informatiepagina.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

De kracht van een retraite

De kracht van een retraite

Stil worden vergt oefening, deze tips gaan je helpen

Mirjam van der Vegt

Verzetsstrijder Jan (21) leerde God kennen in de dodencel

Verzetsstrijder Jan (21) leerde God kennen in de dodencel

'Nog weinig ogenblikken en ik zal God zien'

Marco van der Straten

Leer Oosters koken van deze Byzantijnse non en monnik

Leer Oosters koken van deze Byzantijnse non en monnik

Kloosterlingen starten online kookprogramma

klooster 13 april 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’