Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Gratis lespakketten rondom The Passion

'Passie voor Pasen'

in Geloven

Speciaal voor The Passion is er een uniek lespakket ontwikkeld over de betekenis van Pasen. Hiermee kunnen scholen, kerken, parochiegroepen of gezinnen thuis concreet aan de slag met het thema. The Passion is een moderne vertelling over de laatste uren van Jezus’ leven en Zijn opstanding uit de dood.

Het materiaal is tijdloos opgezet, waardoor het meerdere jaren te gebruiken is, en geschikt voor een jong en breed publiek. Zo willen de makers bij verschillende doelgroepen de betekenis van Pasen onder de aandacht brengen.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar: een toolkit voor vmbo, havo/vwo en voor de pabo. Daarnaast is er een toolkit ontwikkeld voor een avond met jongeren, of voor een bijzondere nachtwake vlak voor Pasen. Al het materiaal is gratis te downloaden via de site van The Passion.

The Passion vindt plaats op Witte Donderdag, 29 maart 2018, in Amsterdam Zuidoost. Bekende Nederlandse artiesten zingen het passieverhaal met de grootste Nederlandstalige pophits. Duizenden mensen zijn hierbij aanwezig, honderdduizenden mensen kijken live via NPO 1 of internet. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Waarom The Passion zo succesvol is

Waarom The Passion zo succesvol is

Evenementen als The Passion zijn een speelse manier voor mensen om zich 'veilig' in te laten met het christelijke verhaal: in de digitale mediacultuur...

Sjoerd Wielenga

christelijke...
Pasen: Jezus keert alles om

Pasen: Jezus keert alles om

Kan ik iets voor je doen?

Marco van der Straten

The Passion
Dit zijn de gouden momenten na 6 jaar The Passion

Dit zijn de gouden momenten na 6 jaar The Passion

Wat is jouw indrukwekkendste moment uit The Passion?

The Passion

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans