Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Gratis lespakketten rondom The Passion

'Passie voor Pasen'

in Geloven

Speciaal voor The Passion is er een uniek lespakket ontwikkeld over de betekenis van Pasen. Hiermee kunnen scholen, kerken, parochiegroepen of gezinnen thuis concreet aan de slag met het thema. The Passion is een moderne vertelling over de laatste uren van Jezus’ leven en Zijn opstanding uit de dood.

Het materiaal is tijdloos opgezet, waardoor het meerdere jaren te gebruiken is, en geschikt voor een jong en breed publiek. Zo willen de makers bij verschillende doelgroepen de betekenis van Pasen onder de aandacht brengen.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar: een toolkit voor vmbo, havo/vwo en voor de pabo. Daarnaast is er een toolkit ontwikkeld voor een avond met jongeren, of voor een bijzondere nachtwake vlak voor Pasen. Al het materiaal is gratis te downloaden via de site van The Passion.

The Passion vindt plaats op Witte Donderdag, 29 maart 2018, in Amsterdam Zuidoost. Bekende Nederlandse artiesten zingen het passieverhaal met de grootste Nederlandstalige pophits. Duizenden mensen zijn hierbij aanwezig, honderdduizenden mensen kijken live via NPO 1 of internet. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Hoe meer broodroof, hoe beter!

Hoe meer broodroof, hoe beter!

Blog van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink

Marlous Koren verzorgt crematies en begrafenissen

Marlous Koren verzorgt crematies en begrafenissen

Stille Zaterdag om 14.00 uur in Open Huis (NPO Radio 5)

Bart van Delen

30 maart 2018
Alle liedjes uit The Passion 2018 op een rij

Alle liedjes uit The Passion 2018 op een rij

Nagenieten van The Passion vanuit de Bijlmer

Miriam Duijf

30 maart 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’