Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Verhaal achter bekend worshipnummer verfilmd

Bekijk de trailer van nieuwe film 'I can only imagine'

in Mediatips

In 1999 bracht de christelijke rockband MercyMe het nummer I can only imagine uit. Het werd het meest beluisterde christelijke nummer aller tijden. Zanger Bart Millard (gespeeld door J. Michael Finley) schreef het naar aanleiding van de dood van zijn vader (Dennis Quaid) in 1991. Om de dood van zijn vader te verwerken, dacht Millard veel na over hoe het er in de hemel uit zou zien. Dat resulteerde in de tekst van het nummer. Hij schreef het in slechts 10 minuten.

Het verhaal achter dit nummer wordt nu verfilmd. De trailer laat zien hoe problematisch de relatie is tussen Millard en zijn vader in Millards jeugd. Totdat zijn vader tot geloof komt. De film komt op 16 maart in Amerika uit.  

Bekijk hier de trailer van de film:

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Michael W. Smith geeft concert in Nederland

Michael W. Smith geeft concert in Nederland

Wegens succes extra concert aangekondigd

Joëlle Post

christelijke... 19 juli 2018
Politiechef playbackt 'I can only imagine'

Politiechef playbackt 'I can only imagine'

Hit van MercyMe massaal bekeken op Facebook

christelijke... 18 juli 2018
Christelijke muziek tijdens je vakantie

Deze christelijke muziek maakt je vakantie onvergetelijk

Strand, bos, stad of bergen: voor elke bestemming een liedje

Pieter-Jan Rodenburg

christelijke... 11 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’