Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

The Passion zoekt zangtalent uit de Bijlmer

'We willen de muzikaliteit van de Bijlmer op het podium hoorbaar maken'

in Nieuws

Heb jij zangtalent en woon, werk of kerk je in Amsterdam Zuid-Oost? Dan heb je geluk! De makers van The Passion zijn namelijk op zoek naar 40 koorleden.

Het decor van de 8e editie van The Passion is de Bijlmer. De afgelopen jaren werkte The Passion met een vast koor, maar dit jaar pakt de organisatie het anders aan: “We willen de veelzijdigheid en muzikaliteit van de Bijlmer op het podium zichtbaar en hoorbaar laten zijn."

Geïnteresseerden kunnen zich tot 28 januari inschrijven en een filmpje van zichzelf opsturen, waarin ze een couplet en een refrein inzingen. De audities zijn op 10 februari op een nog onbekende locatie. Een jury met onder anderen Eric van Tijn en Kirsten Michel (beiden bekend van talentenprogramma Idols) beslist wie op 29 maart mag meezingen in het koor.

The Passion in de Bijlmer

The Passion heeft dit jaar het thema ‘Ik zie jou’. In onze dichtbevolkte hoofdstad waar mensen naast elkaar, maar vaak ook langs elkaar heen leven, wil The Passion een verhaal brengen dat gaat over omzien naar elkaar. De Bijlmer is bij uitstek een geschikte locatie om dit verhaal over het lijden van Jezus te brengen: “Een rauw, maar troostrijk verhaal tegen de achtergrond van een wijk die bekend is met verdriet en tegenslag, maar ook met wederopbouw en veerkracht,” aldus de organisatoren van het evenement.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

The Passion 2019 gaat naar Dordrecht

The Passion 2019 gaat naar Dordrecht

Donderdag 18 april om 20.30 uur op NPO 1 en NPO Radio 2

3 oktober 2018
Hoe meer broodroof, hoe beter!

Hoe meer broodroof, hoe beter!

Blog van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink

Marlous Koren verzorgt crematies en begrafenissen

Marlous Koren verzorgt crematies en begrafenissen

Stille Zaterdag om 14.00 uur in Open Huis (NPO Radio 5)

Bart van Delen

30 maart 2018