Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Ruim 2 miljoen voor Geloof, Hoop en Syrië

Gezamenlijke actie Dorcas, EO Metterdaad, Kerk in Actie en World Vision een succes

in Nieuws

Na zes weken actievoeren is de eindstand van de campagne Geloof, Hoop en Syrië 2.242.258 euro. “Geweldig om te zien hoe mensen in Nederland hun hart hebben laten spreken en de Syriërs niet vergeten zijn. We zijn enorm blij met deze opbrengst,” aldus projectleider Arnoud van der Kolk.

In december 2017 startten de vier christelijke organisaties Dorcas, EO Metterdaad, Kerk in Actie en World Vision met de campagne Geloof, Hoop en Syrië. De opbrengst is bestemd voor de ondersteuning van Syriërs, die na jaren van oorlog teruggekeerd zijn naar Syrië of zich daarop voorbereiden. Zij willen een nieuw leven opbouwen in hun eigen land, met onderwijs voor hun kinderen, herbouw van huizen en hulp bij het verwerken van trauma’s. Naast geloof en hoop is geld hiervoor onmisbaar.

Kijk voor meer informatie op Geloofhoopensyrie.nl.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Deze Pakistaanse christen overleefde een bomaanslag

Deze Pakistaanse christen overleefde een bomaanslag

‘Elke ademteug herinnert me aan die dag, Pasen 2016’

Gert-Jan Schaap

‘We willen dat het geloof wordt doorgegeven aan een nieuwe generatie’

‘We willen dat het geloof wordt doorgegeven aan een nieuwe generatie’

Marco en Marjolein wonen en werken onder Surinaamse indianen

Tirza van der Graaf

zendingswerk
Al 1,3 miljoen euro voor Syrische vluchtelingen

Al 1,3 miljoen euro voor Syrische vluchtelingen

Metterdaad-kijker neemt operatiekosten voor zijn rekening

vluchtelingen

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans