Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kaarten Jongerendag 2018 beschikbaar

Thema: Walk on Water

in Christelijk Nieuws

Op zaterdag 26 mei is het zover: de 44e editie van de EO-Jongerendag! Duizenden jongeren zullen die dag in GelreDome Arnhem samen zingen, bidden, feestvieren en stilstaan bij het thema 'Walk on Water'.

Naast de BEAM Worshipband zullen Matt Redman & Guvna B, publiekslieveling for KING & COUNTRY en ‘rising star’ Britt Nicole acte de présence geven.

Het buitenterrein gaat om 11.00 uur open, vanaf 12.00 uur kun je het stadion in en het programma in het stadion start om 13.30 uur. Om 21.00 uur is de EO-Jongerendag afgelopen.

Kaarten kun je reserveren via BEAM.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons