Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Christelijke muziek voor je hardloopsessie of workout

Loop achter Hem aan met deze 'beats for Christ'!

Of je nu liever buiten door de weilanden rent of binnen in de sportschool circuittraining doet: de meeste mensen hebben graag muziek in de oren als ze fysiek bezig zijn. Bijvoorbeeld omdat de tekst motiverend is, of je lekker loopt op ritme van de muziek.

In Spotify zijn talloze playlists gemaakt met uptempo muziek die fijn kan zijn om te luisteren tijdens het sporten. Al gaat schoonmaken ook een stuk sneller met een lekker muziekje erbij. Daarom zette Visie acht playlists met christelijke muziek voor tijdens het sporten op een rijtje.

CRM (Christian Running Music)

Pray. Eat. Run. Repeat, is de slogan van deze playlist. Het maakt niet uit of je traint voor een 5 kilometerrun of een marathon, loop achter Hem aan met deze beats for Christ! De lijst bevat 159 nummers, bijna 10 uur aan muziek. Dat zijn heel wat workouts voor je hetzelfde nummer nog een keertje hoort.

Christelijke Workout

Uptempo muziek voor tijdens het sporten, met een christelijk sausje. Samengesteld door de EO. De playlist bevat 60 nummers, waaronder een aantal Nederlandstalige songs.

Christian Rap Workout Mix

Voor de liefhebbers van rap is deze Christian Rap Workout Mix dé playlist om op te zetten. De populaire lijst heeft ruim 27.000 volgers en biedt bijna 12 uur aan muziek.

Christian Pop Workout Music

Uptempo popnummers met een lekkere beat voor tijdens je sportsessie. Carissa Nell, die de playlist in 2014 al aanmaakte, voegt nog steeds regelmatig nieuwe muziek toe, zodat de playlist niet snel verveelt. Dat is sowieso lastig met ruim acht uur aan muziek, maar toch. 

Move Christian Cardio

De titel zegt 't al, een lekkere playlist voor tijdens de cardio. De lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe muziek en is in beheer van Free CMM, een bekende website over hedendaagse christelijke muziek. 

Beam Workout Songs

Ook de collega's van Beam hebben een lekkere playlist met hardloopmuziek van nationale en internationale artiesten. Regelmatig voegen ze nummers toe, dus zo blijf je ook op de hoogte van nieuwe tracks. 

Als je de playlist in Spotify opent, kun je deze opslaan. Zo vind je de volgende keer je playlist makkelijk terug. Sportschoenen aan en gaan!

Geschreven door:

Joëlle Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Het verhaal achter het lied 'Reckless Love'

Het verhaal achter het lied 'Reckless Love'

‘Het woord roekeloos beschrijft de manier waarop God ons beschermt’

Joëlle Post

christelijke... 15 juni 2018
Zo werden deze bekende Opwekkingsliederen bedacht

Zo werden deze bekende Opwekkingsliederen bedacht

De tekstschrijvers van 'Abba Vader', 'Jezus alleen' en 'Er is een dag' over hun lied

Opwekking 12 juni 2018
‘Er rust genade op dat lied’

‘Er rust genade op dat lied’

Tekstschrijver Hans Maat schreef 'Ik zal er zijn'

Reinald Molenaar

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’