Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wat was de ster van Betlehem?

Is er een wetenschappelijke verklaring voor de heldere ster?

De wijzen uit het oosten gingen op zoek naar het baby'tje Jezus nadat ze een heldere ster aan de lucht zagen. Dat licht aan de hemel was zo bijzonder, dat de mannen niets anders konden dan het volgen. Maar wat was dat voor verschijnsel?

Arnold Tukkers van de Cosmos Sterenwacht in Lattrop geeft een minicollege over de ster van Betlehem

Geschreven door:

Joëlle Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons