Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Jezus beweegt hemel en aarde voor jou

Bekijk de kerstcampagne van de EO

in Geloven

Het lijkt bijna onvoorstelbaar: een staande ovatie zonder dat je iets gewonnen of gepresteerd hebt. Jij bent bijzonder, niet om wat je doet maar om wie je bent. Zo kijkt God naar ons.

Jezus beweegt hemel en aarde voor jou om je er aan te herinneren dat je geliefd bent. Dat is de kern van de kerstboodschap die de EO iedereen wil meegeven. De kerstcampagne is vanaf vandaag twee weken lang te zien op NPO 1, 2 en 3. In onderstaande video's zie je wat het met mensen doet als ze gewaardeerd worden om wie ze zijn.  

'Niet om wat je doet, maar om wie je bent'

Vertel het verder

Wil jij mensen persoonlijk laten weten dat ze geliefd zijn? Stuur dan een digitaal een applaus. Via eo.nl/vooriedereen lees je wat je nog meer kunt doen om deze mooie kerstboodschap te verspreiden.  

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Felix vierde Kerst in het diepste geheim

Felix vierde Kerst in het diepste geheim

'Er is altijd het gevaar van een politie-inval'

De Top 2000 in de Biblebelt

De Top 2000 in de Biblebelt

Hoe stemmen christenen?

Bart van Delen

25 december 2017
Het Kerstlicht breekt door!

Het Kerstlicht breekt door!

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Dominee Baardmans

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan