Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoe kun je ondanks tegenslagen toch Kerst vieren?

De 90 seconden van dominee Baardmans

Dominee Baardmans heeft zich feestelijk uitgedost voor Kerst. Toch is het Kerstfeest voor hem anders dan anders, doordat hij zorgelijke berichten heeft gekregen over de gezondheid van een aantal mensen die heel dicht bij hem staan. Hoe vier je dan toch Kerst? Hij vertelt het in zijn 90 seconden.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons