Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Het Kerstlicht breekt door!

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Kerst is het feest van licht dat de duisternis doorbreekt. Toch kan dat ver van je afstaan, bijvoorbeeld wanneer je met zorgen geconfronteerd wordt. Dominee Baardmans herkent dat. Een aantal mensen uit zijn omgeving kreeg nare dingen van de dokter te horen. In '90 seconden' vertelt Baardmans hoe Kerst daar een ander licht over werpt.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons