Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Ga je mee op onze muzikale kerstreis?'

Kerstavond op 2

Het is bijna Kerst! Ook op NPO Radio 2, waar de presentatoren Henk van Steeg en Leo Blokhuis iedere zondagavond te horen zijn. Vanavond slaan ze de handen in een voor een ouderwets gezellige Kerstavond op 2. Samen nemen ze ons mee op een muzikale reis langs het verhaal van Kerst. Daarin worden ze bijgestaan door artiesten die live optreden en collega-presentator Stefan Stasse, die de mooiste kerstverhalen vertelt. Beleef Kerstavond op 2 mee vanaf 20.00 uur.

Kerstavond op 2
20.00-0.00 uur, NPO Radio 2 


Op de foto: EO-presentator Henk van Steeg 
Beeld: Goed Folk

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Felix vierde Kerst in het diepste geheim

Felix vierde Kerst in het diepste geheim

'Er is altijd het gevaar van een politie-inval'

De Top 2000 in de Biblebelt

De Top 2000 in de Biblebelt

Hoe stemmen christenen?

Bart van Delen

25 december 2017
Het Kerstlicht breekt door!

Het Kerstlicht breekt door!

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Dominee Baardmans

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan