Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Ga je mee op onze muzikale kerstreis?'

Kerstavond op 2

Het is bijna Kerst! Ook op NPO Radio 2, waar de presentatoren Henk van Steeg en Leo Blokhuis iedere zondagavond te horen zijn. Vanavond slaan ze de handen in een voor een ouderwets gezellige Kerstavond op 2. Samen nemen ze ons mee op een muzikale reis langs het verhaal van Kerst. Daarin worden ze bijgestaan door artiesten die live optreden en collega-presentator Stefan Stasse, die de mooiste kerstverhalen vertelt. Beleef Kerstavond op 2 mee vanaf 20.00 uur.

Kerstavond op 2
20.00-0.00 uur, NPO Radio 2 


Op de foto: EO-presentator Henk van Steeg 
Beeld: Goed Folk

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons