Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Elize Verlaan wint 'Psalm 23-verkiezing'

Verrassing tijdens EO-Live

in Christelijk Nieuws

Elize Verlaan is de winnares van de Psalm 23-publieksverkiezing van het radioprogramma EO Live. Presentator Yvonne Sprunken belde Elize zaterdag live in de uitzending op om haar te verrassen met dit leuke nieuws. Haar versie van Psalm 23 kreeg meer dan een kwart van de stemmen en liet zo de uitvoeringen van Irma Dee en Half a Mile achter zich.

Via Visie.eo.nl kon er gestemd worden en dat werd dan ook veel gedaan. Elize had het niet zien aankomen dat ze zou winnen en blijkt een speciale band met de psalm te hebben!
Luister hier het gesprek terug dat Yvonne had met Elize.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons