Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Dominee Baardmans sluit het jaar af

De 90 seconden van dominee Baardmans

Op het randje van het oude jaar kun je nog even tijd nemen om op 2017 terug te kijken. In verschillende radio- en televisieprogramma’s is dat in de afgelopen dagen al gedaan. Hoe doe jij dat zelf? Hoe kijk je terug op goede voornemens die je aan het begin van dit jaar had? Dominee Baardmans doet dat op zijn eigen manier. Dat is ook iets voor jou!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Ben jij ook zo gevoelig voor de mening van anderen?

Ben jij ook zo gevoelig voor de mening van anderen?

Zo kom je daar vanaf!

Carianne Ros

YOLO Zo leef je zonder spijt

Leven zonder spijt: het kán

Van deze 3 keuzes krijg je onmogelijk spijt

Carianne Ros

Baby? Zo kom je ontspannen je kraamtijd door

Baby? Zo kom je ontspannen je kraamtijd door

De komende weken zijn pittig genoeg, dus gun jezelf een goede start

Carianne Ros

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan