Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Dominee Baardmans sluit het jaar af

De 90 seconden van dominee Baardmans

Op het randje van het oude jaar kun je nog even tijd nemen om op 2017 terug te kijken. In verschillende radio- en televisieprogramma’s is dat in de afgelopen dagen al gedaan. Hoe doe jij dat zelf? Hoe kijk je terug op goede voornemens die je aan het begin van dit jaar had? Dominee Baardmans doet dat op zijn eigen manier. Dat is ook iets voor jou!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons