Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Dit heb je gemist (week 51)

Afgelopen weekend op tv en radio

Voor je het weet, is het weekend voorbij. Jammer, zeker als je je realiseert dat je net die programma's gemist hebt die wél de moeite waard waren. Visie is je graag van dienst met een selectie van terugkijk- en luistertips. 

Nostalgische treinreis door de Alpen

Afgelopen zaterdag nam Rail Away de kijkers mee op een treinreis door de Zwitserse Alpen, een gebied vol dalen, meren, passen en gletsjers. Een treinreis in meerdere etappes eindigt in deze aflevering met een nostalgisch ritje als de Dampfbahn van de Furka Bergstrecke ons van Realp naar het hoogste punt van de Furkapas brengt.

‘Ik prik snel door rijkdom en uiterlijk heen’

Ad van Nieuwpoort is tegenwoordig predikant in Bloemendaal. Ook in deze deftige plaats zoekt hij de ontmoeting van mens tot mens. “Ik prik snel door rijkdom en uiterlijk heen,” zei hij gisteren in Het Vermoeden tegen Marleen Stelling. Van Nieuwpoort blikt vooruit op de documentaire Hier ben ik, waarin hij op 25 december (22.15 uur, NPO 2) te zien is.

Wat brengt Petra in de kerk?

Op de derde adventszondag gingen we mee naar de kerk met Petra van Riessen. In Zin, Zout en Zegen vertelde ze zondagavond waarom ze zich inzet voor de pioniersplek Hart voor Velserbroek. Presentator Petra de Joode is nieuwsgierig wat haar in de kerk brengt, maar ook wat ze mee naar huis neemt, de nieuwe week in.

Geschreven door:

Bart van Delen

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Waarom zijn pinksterkerken zo populair?

Waarom zijn pinksterkerken zo populair?

Miranda Klaver te gast in 'EO Live'

christelijke...
'Opwarming aarde wordt hier pijnlijk zichtbaar'

'Opwarming aarde wordt hier pijnlijk zichtbaar'

Dit heb je gemist (week 8)

Bart van Delen

duurzaamheid
'Chinese trek naar de stad heeft grote gevolgen voor de zorg'

'Chinese trek naar de stad heeft grote gevolgen voor de zorg'

Dit heb je gemist (week 7)

Bart van Delen

christelijke...

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips